Vernieuwde website

Het heeft wat voeten… eh.. vingers op het toetsenbord gekost, maar de vernieuwde website is een feit.

Het aanbod is weer up-to-date, de website is aangepast aan de nieuwste mobiele eisen, het contactformulier is verbeterd, er staat weer een recente foto van mij op de website, het logo is opgefrist net zoals de meeste afbeeldingen.

 

Wat staat er nog op de to-do list?

Ik moet nog kleine aanpassingen in tekst (spot je een foutje of gekke zin? Laat het me weten!). Ook komen er op de pagina “over mij” nog wat afbeeldingen bij. Ik heb wat informatie weggehaald over animatietechnieken, deze komen stukje bij beetje weer terug als blogposts.

Daarnaast zijn er nog wat animatieprojecten die nog een plekje verdienen in mijn portfolio.

 

Goh Laura, wat bloggen betreft ben je niet erg stipt!

Ja dat klopt helemaal, en dat nog wel terwijl ik zoveel vakantie heb! đŸ˜‰

Maar even zonder gekheid, wat bloggen betreft op deze website heb ik weinig regelmaat. Het vorige bericht is ook alweer van een hele tijd geleden. Daarom ga ik komende tijd wat blogposts maken over animatietechnieken, tips voor bijvoorbeeld video montage, beeldbewerking e.d.

Zijn er dingen die je graag wilt weten of waar je tegenaan loopt met betrekking tot film, animatie, Photoshoppen of iets anders dat in mijn vakgebied ligt? Laat het me weten in de reacties of stuur me een email. Dan zet ik je vraag zeker op mijn lijstje.

 

Ik wens je een hele fijne zomer!

Laura

Ps. Ben je geĂ¯nteresseerd in tekenen en kunst? Heb je wel trek in blogposts over tekentechnieken, uitleg hoe je de perfecte kleuren mengt met de drie primaire kleuren of tips hoe je kunt handletteren? (Om maar een paar voorbeelden te noemen?)

Neem dan eens een kijkje op mijn tekenwebsite: www.lauwpauw.com

Wat denk jij?

%d bloggers liken dit: