Terug van eigenlijk niet weggeweest

Iemand fluisterde mij in dat er wel weer eens een update mocht komen via deze weg.
Daar is wel wat voor te zeggen want er is veel gebeurd de afgelopen tijd, of zeg maar afgelopen jaren, want mijn laatste post dateert van oktober 2013….

De korte samenvatting: eind 2013 werd de (tijdelijke) huur van mijn appartement opgezegd en het zoeken, vinden en verbouwen van onze nieuwe woning heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Intussen is het huis bewoonbaar gemaakt en nu wonen we in ons heerlijke huis terwijl we de laatste dingen afwerken.

Mijn creatieve en ondernemende uitspattingen in 2013-2015 vonden voornamelijk in de bouwmarkt en op het Onze Lieve Vrouwenlyceum plaats. Want naast het klussen en verbouwen ging het werk op school ook door. Onverwacht kwamen er zelfs ook meer lesuren mijn kant op, waar ik erg blij mee was. Op de niet-lesdagen gaf ik workshops/cursussen, werkte ik aan projecten voor Ape Creations en werd er ook veel geklust: weinig tijd om te te schrijven dus.

Een van de projecten waar ik afgelopen tijd aan heb gewerkt samen met Judith Porcelijn (eigenaresse van www.sterkeschool.nl) is de website Sterke Aap, inclusief webshop. Hierin bieden wij samen online lessen aan voor leraren in het onderwijs. We bieden gratis en (straks ook) betaalde lessen aan om leraren elke dag nog beter voorbereid, met nieuwe inspiratie en met meer plezier voor de klas te laten staan. De webshop is online op Sterke Aap.

tekeningenSA3

In de webshop kun je ook het boek “Help! ik sta voor de klas” kopen. Het eBook heb ik voorzien van illustraties en omslag.
Binnenkort komt er een nieuwe gratis les “Solliciteren in het onderwijs” online waarbij je in tien stappen kans maakt op een leuke baan in het onderwijs.

Zijn er nog onderwerpen waar jij graag een les over zou willen zien op www.SterkeAap.nl?
Mail je suggesties naar: info@sterkeaap.nl.

DEFPOvoorpagina72px
Klik op de afbeelding om meteen naar de webshop te gaan.

 

 

Wat denk jij?

%d bloggers liken dit: